Purchase over RM70.00 to enjoy FREE Shipping within Malaysia!
RM14.40 RM18.00
Magic Bean Cotton Candy 17: Kau Yang Kupanggil Dewi!
Price RM14.40 RM18.00
Product SKU 9789672818212
Cartoonist/Author Foong Zin Yi 冯静仪
Size (L x W x H) 14 cm x 1 cm x 21 cm
Reward Points 90
Points Needed 1800
Availability 987
Quantity
Description
Highlight
  • Pejam mata ada kau. Buka mata ada kau. Ah, hidupku jadi tak keruan!

Mendengar suara saja hati sudah terpaut. Yang pasti Andre telah jatuh cinta dengan kemerduan suara yang berkumandang melalui corong speaker radio sekolah yang digelarnya Dewi. Ketika mencari Dewi, dia bertemui dengan Emily.

 

Bagai anjing dengan kucing, begitulah hubungan unik antara Andre dan Emily sejak insiden itu. Ada saja perkara yang buat diorang bertengkar. Andre, Emily dan Dewi... apa rahsia antara diorang? Siapakah dulu yang akan menemui cinta sejati?

 

* * *

 

"Dahlah sebab kau aku tak sempat jumpa Dewi aku," bisik Andre geram tapi cukup didengari Emily.

"Dewi? Hahah! Oh, fasal tulah kau langgar aku? Kau ni kaki movie romantik, eh? Dah kenapa nak berkejar-kejar dengan awek? Ni sekolah, tau tak?!!" jerit Emily.

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews