Free shipping for orders over RM24.00. *Only for local shipping
RM10.00
Lawak Kampus 24
1 reviews
Price RM10.00
Product SKU 9789673855599
Brand Keith 张家辉
Size (L x W x H) 14 cm x 1 cm x 20.3 cm
Reward Points 50
Points Needed 1000
Availability 9
Quantity
This product has a maximum quantity of 100
Description
Highlight

- Penerbitan Asal oleh GEMPAK STARZ!

- Komedi, Jenaka, Penuh Kelucuan

- Karya Asal dari Kartunis Tempatan Malaysia

Lawak Kampus 24 dah keluar! Jomlah beli satu salinan untuk baca masa perjalanan balik ke kampung! Biarkan cerita-cerita lawak meriakan hati korang waktu perayaan.

 

Apa? Atuk KFG ada keluar mainan percuma juga macam saingannya, Pak Cik McW?! Apa agaknya mainan percuma tu? 

Takut makan ubat? Dah bosan ngan rawatan biasa semasa sakit? Takper, Dr Otaku ada jawapannya! 

Dalam buku terbaru Lawak Kampus ni, korang juga akan mengetahui kepentingan set-kan smartphone sebagai silent dalam kehidupan sekolah, dan kuasa Beauty Cam serta lain-lain lagi!








Reviews (1)
view all
back
5
1 reviews
What's in the box

- Komik berwarna penuh.

- Bahan bacaan secara digital boleh dimuat turun dari https://bit.ly/2IPVy22.