Purchase over RM70.00 to enjoy FREE Shipping within Malaysia!
RM18.00
Magic Bean Cotton Candy 20: Mengaku Cepat! Benci Atau Sayang?
Price RM18.00
Product SKU 9789670028934
Cartoonist/Author Lim Sin Wee/Man Man 林欣薇
Size (L x W x H) 14 cm x 1 cm x 21 cm
Reward Points 90
Points Needed 1800
Availability 983
Quantity
Description
Highlight
  • Semalam dia luahkan perasaan. Hari ni apa pula agaknya?

"Kau ni dah kenapa? Tak payah over sangatlah, Kau takkan boleh cantas result aku. Dah dua bulan, kan? Well... you're still number two!"

 

* * *

 

Persaingan sengit di antara Adelyn dan Sean dalam ujian mahupun peperiksaan bukan perkara baru. Semua orang di sekolah tahu perihal masing-masing yang nak jadi number one. Yalah, kalau jadi number two, ada 'hukuman' menanti!

 

Namun di sebalik permusuhan kedua-dua pelajar ini, rupa-rupanya Sean menaruh perasaan pada Adelyn, si kambing lembap yang tidak tahu apa-apa fasal cinta! Adakah mata dan hati Adelyn akan terbuka akhirnya?

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews