RM12.00
Lawak Ta-Paw! 01
Price RM12.00
Product SKU 9786297522975
Cartoonist/Author Nishiki 黄美锦
Size (L x W x H) 14 cm x 1 cm x 21 cm
Reward Points 60
Points Needed 1200
Availability 58
Quantity
Description

"Order dah sampai!"

 

Berapa kali dalam seminggu korang akan order dan tapau makanan online? Setiap hari? Pergh... pernah jumpa delivert 'paw' versi kucing atau buaya tak? Ahaa!

 

Kali ni kami bawakan, the one and only... encik delivery versi haiwan. Ada yang muka ganas tapi jangan risau dalam hati ada taman.

 

"Servis kami untuk kepuasan anda!" Delivery man ni selalu utamakan pelanggan tapi pernah terfikir tak macam mana hari-hari yang diorang lalui?

 

'Ta-Paw', sebuah cetusan baru Nishiki tentang ragam manusia dan haiwan dalam dunia kini!

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews