Purchase over RM70.00 to enjoy FREE Shipping within Malaysia!
RM12.00
Aku Tak Nak Jatuh Cinta Dengan Senior!
Price RM12.00
Product SKU 9789672926344
Cartoonist/Author Niko Wakuhara
Size (L x W x H) 14 cm x 1 cm x 21 cm
Reward Points 60
Points Needed 1200
Availability 909
Quantity
Description
Highlight
  • Kisah Romantis Senior vs Junior
  • Hak cipta rasmi terjemahan bahasa Melayu diberikan oleh SHOGAKUKAN

Senior kat office aku ni hebat dan...

mempersonakan.


Kerja pertama Nitani Chitose (23 tahun) lepas masuk alam pekerjaan ialah pastikan sama ada senior dia, Encik Sumisaki yang susah nak dihubungi masih hidup atau tak.

Pertama kali berjumpa seniornya memang tak terurus; eyebag teruk, rambut kusut masai dan berjambang. Walaupun Encik Sumisaki beri impresi pertama yang teruk, namun penampilan jejaka tu ke pejabat nampak sangat cool!

Bila Chitose diberi tunjuk ajar oleh Encik Sumisaki, hatinya bergetar. Apa Chitose rasa ni? Kagum ataupun... cinta?

 

Bermula pembelajaran gadis junior dengan senior handal dalam segalanya!

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews